25n
25N
25N

Gandia intensifica el control per evitar la propagació de la COVID-19

Durant el cap de setmana es van imposar 16 sancions per no portar mascareta o incomplir la distància de seguretat

Gandia intensifica el control per evitar la propagació de la COVID-19
16/07/2020 -

La regidora delegada de Sanitat i Salut Pública, Liduvina Gil ha informat que ahir es va mantenir una reunió entre els departaments de Comerç, Govern Interior, Seguretat Ciutadana, Polítiques Saludables i Turisme, amb l’assessorament de Salut Pública on s’ha continuat avaluant la situació provocada per la covid-19 i s’han aprovat les noves mesures que donen continuïtat a les que ja s’han vingut pres des del consistori durant els últims mesos.

Un dels principals punts que s’ha acordat és intensificar el control de l’ús de les màscares i de les mesures de compliment de distanciament social així com dels aforaments dels establiments. En aquest sentit des de la Policia Local es va informar que durant el cap de setmana es van imposar setze sancions per diversos motius relacionats amb la COVID-19.

A més, s’espera que en una setmana i mitja, el consistori puga disposar dels nous informadors de la COVID-19 que també insistiran en el compliment de la normativa de convivència.

Es reeditarà el fullet informatiu de les mesures de neteja i desinfecció destinat als establiments comercials a més d’implementar una campanya informativa en xarxes socials destinada a conscienciar als més joves de l’ús de la mascareta.

Finalment, es produirà un vídeo amb les recomanacions destinades a l’hostaleria perquè tots els propietaris i treballadors que no puguen assistir a les xerrades organitzades, coneguen les mesures implantades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 6 =