25n
25N
25N

Gandia instal·la nous semàfors a l'Avinguda Blasco Ibáñez

Gandia instal·la nous semàfors a l'Avinguda Blasco Ibáñez
22/01/2021 -

El regidor delegat de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, i el president de la Junta del Districte de Corea, José Manuel Prieto, han visitat aquest matí l’Avinguda Blasco Ibáñez de Gandia per tal de conéixer la instal·lació dels nous semàfors que regularan el trànsit en aquesta zona de la ciutat.

Així, Arnau ha incidit en la necessitat d’instal·lar aquest mecanisme viari per millorar la mobilitat de vianants i vehicles en aquesta avinguda: “Es tracta d’uns semàfors que es feien necessaris per al flux de trànsit que té aquesta avinguda i, a més, per a donar seguretat als vianants en creuar la mateixa. Tinguem en compte que és una zona on es troben diversos centres educatius i també centres de salut”.

Per la seua part, Prieto ha agraït al departament de Trànsit i Mobilitat l’atenció a les demandes del barri de Corea i ha subratllat que aquesta infraestructura ofereix més seguretat en un punt del districte molt transitat: “Aquesta vegada el que volíem era donar més seguretat a l’encreuament amb dues de les artèries principals del districte, Benissuai i Blasco Ibáñez, que són dos dels carrers més transitats i una zona de concentració de serveis múltiples a la barriada de Corea”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + divuit =