25n
Orgull
Orgull

Gandia inicia la substitució de palmeres mortes de la República Argentina amb una varietat immune al morrut

Gandia inicia la substitució de palmeres mortes de la República Argentina amb una varietat immune al morrut
23/07/2021 -

L’àrea de Gestió responsable del Territori està procedint aquests dies a la substitució de palmeres mortes (i tallades) a la República Argentina, previ sanejament del cércol on se situaran.

Concretament, 6 palmeres Syagrus romanzoffiana i, si s’adapten correctament, al setembre plantaran les que falten, un total de 22 exemplars. Aquestes palmeres tenen un tronc de 4 metres i estaran plantades, segons les previsions, aquesta mateixa setmana.

Tal com ha explicat la regidora de Parcs i Jardins, Alícia Izquierdo: “Estem plantant una nova varietat immune al morrut, requereix un manteniment menor, no provoca brutícia en el sòl pels fruits caiguts i les seues branques són menys molestes amb els balcons”. Amb ja 4 metres d’altura, les branques se soltaran a finals d’agost quan comencen a eixir fulles noves”.

Per part seua, Salvador Gregori, president de la Junta de Districte de la Plaça El·líptica-República Argentina ha destacat que “es tracta d’un compromís complit amb la Junta de Districte en República Argentina; la plantació d’una nova varietat de palmeres més resistent al morrut i amb menys manteniment”.

Així, ha assegurat que la imatge típica d’aquesta avinguda “tan volguda a Gandia tampoc patirà canvis perquè volem que hi romanga el palmerar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =