25n
25N
25N

Gandia inicia el repartiment de 12.000 mascaretes per als usuaris del transport públic

Gandia inicia el repartiment de 12.000 mascaretes per als usuaris del transport públic
14/04/2020 -

L’Ajuntament de Gandia ha començat aquest mateix matí el repartiment de mascaretes, tipus quirúrgic, en el transport públic de la nostra ciutat.

Les 12.000 mascaretes van ser entregades a l’executiu diumenge passat per part de la Delegació de Govern i formen part de les que el Govern Espanyol està distribuint a les principals ciutats de país amb motiu del reinici de l’activitat per part de treballadors dels serveis no essencials.

Tal com ha explicat el regidor delegat de Seguretat i Mobilitat, Nacho Arnau, el repartiment, que està efectuant Protecció Civil de Gandia i la Policia Local, es realitza en el transport públic de la ciutat com l’Urbanet i la Marina Gandiense. També es realitzarà a l’estació intermodal d’autobusos. Per la seua banda, la Policia Nacional distribuirà prop de 8.000 mascaretes als usuaris del servei de Rodalies de RENFE.

En el cas dels taxistes de la ciutat, durant aquest matí la Policia Local ha facilitat a l’Associació de Taxis de Gandia mascaretes perquè siguen distribuïdes entre els seus clients en cas que aquests no tinguen.

“Dia a dia seguim treballant per protegir el conjunt de la ciutadania. Comptem amb la col·laboració d’entitats superiors com la Diputació i la Generalitat a més d’empreses i col·lectius que estan demostrant que Gandia és una ciutat que es comporta excel·lentment davant les adversitats. Continuarem treballant en aquest línia” va finalitzar el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 15 =