25n
25N
25N

Gandia inicia les activitats del Nadal el 5 de desembre

Gandia inicia les activitats del Nadal el 5 de desembre
28/11/2019 -

El regidor de Política Festiva i Escena Urbana, José Manuel Prieto, acompanyat del director general del departament, Joan Muñoz, han avançat aquest matí algunes novetats de la programació de Nadal a Gandia, que s’iniciarà oficialment el dia 5 de desembre, amb la tradicional encesa de llums de Nadal.

En primer lloc, hi haurà importants novetats pel que fa a l’enllumenat. I és que, tal com ja es va anunciar, s’ha agrupat la contractació de les llums d’aquests Nadal, amb les de la Fira i Festes i el Nadal de 2020. S’ha licitat per un preu de 135.000 €, en dues anualitats, a l’empresa Ruano Group, SL. “S’aconsegueix un estalvi de la despesa, molt inferior a altres ciutats, s’introdueixen millores i s’arriba a tots els barris”, ha assegurat Prieto.

La primera novetat és la instal·lació d’un lluminós amb les lletres “Festes de Gandia”, davant la font de “l’Amorosa”, al passeig, que servirà també per a anunciar als visitants la Fira i Festes de Gandia. També es canvia l’enllumenat de la plaça Major amb una gran bola de Nadal, igual que a altres grans ciutats i s’instal·len garlandes lluminoses, que semblen catifes, al carrer Sant Francesc de Borja i Rausell. Es manté l’enllumenat dels edificis públics i la passarel·la.

El Full de Nadal

D’altra banda, al voltant del 8 o el 9 de desembre es donarà a conéixer “El Full de Nadal”, amb tota la programació de les festes d’hivern. “A grans trets, mantenim la línia d’altres anys, amb la col·laboració especial de col·lectius i associacions. Amb un ventall ampli d’activitats: Betlem, teatre familiar, Open Night, Mercat nadalenc, espectacles itinerants, corals, música, Cant de la Sibil·la, Jazz Dijous, donyets i patges del Pare Noel als barris, benvingut Pare Noel, Sant Silvestre, Cavalcada de Reis. No hi haurà activitats al recinte firal, sinó que estaran repartides per la ciutat: plaça Prado, rei Jaume I, etc.”, ha avançat Muñoz.

Amb importants novetats, com ara la diversificació de la festa de Cap d’Any. Així, el 31 de desembre se celebraran les campanades, com ve sent habitual, a la plaça Prado, a partir de les 23.45 h, seguides d’una revetla de l’orquestra Montecarlo fins a les 4 de la matinada. A més, hi haurà una altra festa, a partir de les 0.30 h, a la plaça Major, amb els Dj Bocaccio i Ley Dj, que finalitzarà a les 03.00 h.

També el diumenge 15 de desembre, a les 20.30 h, a la Seu Col·legiata, hi haurà un concert de “El Messies de Händel”, amb l’orquestra Aido José Collado i Orfeó Valencià. A principis de gener, durant dos dies, hi haurà un espectacle itinerant amb una espècie d’iglú amb hologrames, que durarà 5′, i que es podrà visitar en grups de 10 persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + tres =

lleida 2020
activem alfafar