25n
25N
25N

Gandia incorpora un nou sistema de punts de recàrrega elèctrica de vehicles

Gandia incorpora un nou sistema de punts de recàrrega elèctrica de vehicles
23/03/2021 -

El regidor delegat de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha presentat aquest matí el nou sistema de punts de recàrrega elèctrica de vehicles que el consistori de Gandia ha implantat recentment i que substitueix els anteriors punts de càrrega que havien quedat obsolets.

Tal com ha explicat el regidor, es tracta de punts que mantindran la mateixa quantitat i ubicació que els anteriors, és a dir, 2 punts al costat de l’estació de RENFE i altres dos situats al passeig Rosa dels Vents a la platja.

Pel que fa al funcionament, els usuaris que vulguen utilitzar aquest sistema, hauran de descarregar l’aplicació Easy Charger, disponible per a les plataformes IOS i Android, i una vegada donats d’alta l’únic que han de fer és seleccionar el punt on volen fer la recàrrega i procedir a connectar el vehicle al pal.

“Es tracta d’un sistema gratuït per a l’usuari que no disposa de mànegues de manera que l’usuari ha d’utilitzar la del seu propi vehicle. Un sistema que s’està imposant a tot Europa i que evita els actes vandàlics al mateix temps que avancem cap a una ciutat amb menys contaminació” va explicar Arnau qui ha avançat que el departament de Mobilitat està desenvolupant un pla per al pròxim d’un any i mig procedir a la implantació d’uns 20 nous punts de càrrega elèctrica que cobrisquen les necessitats dels usuaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 5 =