caixa popular

Gandia i l'Agència Valenciana de Turisme comencen les inspeccions per detectar apartaments turístics il·legals

Gandia i l'Agència Valenciana de Turisme comencen les inspeccions per detectar apartaments turístics il·legals
09/08/2017 -

Tal com es va aprovar durant la darrera Junta de Govern del passat mes de juliol, hui han començat a realitzar-se les inspeccions a apartaments turístics. Una mesura a la qual Gandia ha estat la primera ciutat a sumar-se de la Comunitat Valenciana i que es realitzarà conjuntament juntament amb l’Agència Valenciana de Turisme.

Com ja es va anunciar, agents de la Policia Local acompanyats dels inspectors de Turisme, realitzaran 2 eixides setmanals per controlar els apartaments turístics i emetran un informe mensual amb els resultats de les visites.

Es vigilarà que el propietari i / o gestor responsable de l’habitatge de vacances tinga la corresponent inscripció en el registre d’empreses, establiments i professions turístiques, així com les característiques de l’habitatge, els serveis que oferix, a més del tipus de contracte o les característiques econòmiques que requerix (forma de pagament, quantitats, fiança, etc.).

En el cas d’infraccions, serà el servei territorial de la província de València qui iniciarà actuacions de comunicació i requeriments per a la legalització dels habitatges turístics detectades i elaboració de les estadístiques que corresponguen.

Jose Manuel Prieto, portaveu del govern ha declarat que “hui s’han iniciat aquestes tasques d’acompanyament. La mesura pretén treballar pels estàndards de qualitat i la professionalització de tots els apartaments de lloguer que oferim a la platja de Gandia. És important treballar per evitar l’intrusisme. Hi ha molts particulars registrats i agències de lloguer que estan fent bé la seua feina des de fa molts anys i creiem que tots han de competir en les mateixes condicions si el que volem és oferir habitatges que responguen a les demandes dels turistes. La iniciativa de l’Agència Valenciana de Turisme busca això i nosaltres els brindem el nostre suport perquè amb això aconseguirem la millora de la destinació”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris