25n
25N
25N

El rem local ocupa el pòdium autonòmic del V Open del Club Nàutic de Gandia

El rem local ocupa el pòdium autonòmic del V Open del Club Nàutic de Gandia
18/09/2019 -

Malgrat les males previsions, amb els últims espertenecs de les tempestes passades, el temps va atorgar una treva suficient per a poder realitzar sense problemes la V Open i Autonòmic de Rem en Yolas en el Port de Gandia. La regata organitzada pel Real Club Nàutic Gandia i la Federació de Rem va comptar amb un total de 4 clubs de la Comunitat, fallant altres tres clubs i molts equips a causa de les condicions climàtiques d’aqueixa matinada que va impedir als equips d’Alacant eixir de les seues zones per a acostar-se a Gandia.

El R.C.N. Gandia que presentava 13 equips – presentant diversos equips per categories -va aconseguir pujar pel cap alt del podi a totes les seues categories. A més, presentava dos equips mixtos d’infantil-cadets per a realitzar la seua regata sense classificació com a foment de les categories més joves.

Aquesta setmana els equips veterans i absoluts acudiran a la V Copa Maremàgnum en el Port de Barcelona en la ja tradicional regata de yolas en la qual es mesurarà amb altres equips en l’àmbit nacional, i a mitjan octubre acudiran amb tots els seus equips al Campionat d’Espanya de yolas 2019.

El R.C.N. Gandia vol agrair la labor de suport en aquest esport a l’Ajuntament de Gandia, i la inestimable col·laboració d’entitats de la ciutat com la Creu Roja, Confraria de Pescadors i Autoritat Portuària, per la dificultat que comporta l’organització d’un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques en què es conjuminen oci, turisme i esport.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

CCCC
torrent