25n
25N
25N

Gandia finalitzarà la rehabilitació de l'Oficina de Turisme abans de Falles

Gandia finalitzarà la rehabilitació de l'Oficina de Turisme abans de Falles
04/02/2020 -

El vicealcalde i regidor delegat d’Urbanisme, Josep Alandete, i l’edil delegat de Turisme, Vicent Mascarell, han visitat l’estat de la rehabilitació de l’Oficina de Turisme de Gandia.

Amb un pressupost de licitació de 171.527,97 € (i d’adjudicació de 129.416, 64 €), a càrrec de l’empresa Construcciones Gomuñoz, SL, els treballs afecten fonamentalment a fusteries, obertura de claraboia i eliminació d’objectes mobles que han colonitzat l’espai interior i a paviments i xapats. Igualment, es millora el seu entorn.

La previsió és que les obres d’edificació estiguen finalitzades en un mes, abans de Falles. Mentrestant, el servei d’atenció i informació turística de la ciutat s’ofereix a la planta baixa de l’Ajuntament de Gandia.

Cal recordar, que l’actual edifici és una obra dels anys 80, que ha patit poques modificacions en 30 anys d’existència. Obra singular d’alt valor arquitectònic, perfectament integrada en el conjunt de l’antiga estació del ferrocarril del qual s’han mantingut elements preexistents. La seua concepció amb pedra natural i plantejament d’una gran marquesina fan referència a les característiques del lloc.

Darrerament, s’hi havia nota un deteriorament de la seua imatge deguda al transcurs del temps, que requereix una modernització derivant a una concepció més oberta i clara, que contrasta amb la proposta inicial que era més tancada en si mateixa i amb més criteri escenogràfic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + divuit =