25n
25N
25N

Gandia facilitara a la ciutadania informes oficials sobre els fenòmens meteorològics adversos

D’aquesta manera les persones afectades podran reclamar a les companyies asseguradores amb un informe oficial

Gandia facilitara a la ciutadania informes oficials sobre els fenòmens meteorològics adversos
10/02/2021 -

El regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, ha informat que des de la passada setmana, l’Ajuntament de Gandia compta amb una nova ferramenta per ajudar a la ciutadania. Es tracta d’una estació meteorològica homologada que emet informes oficials sobre fenomen puntuals que poden ser descarregats a la web municipal en format PDF per tal de justificat aquests episodis davant de les companyies d’assegurances.

Així les coses, i com a exemple, es pot consultar l’informe on s’arrepleguen les conseqüències del fort temporal provocat per les borrasques ‘HORTENSIA’ i ‘IGNACIO” que durant les setmanes passades es van desplaçar per tota la península Ibèrica provocant fortes ràfegues de vent i ocasionant destrosses tant materials com personals.

Un temporal que temporal també va tindre protagonisme a Gandia entre els dies 21 i 25 de gener, on es va registrar unes màximes de quasi 92 km/h (dia 22) que, fins i tot, es van poder superar en alguns punts del municipi segons ha informat l’estació meteorològica municipal INFORATGE.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =