25n
25N
25N

Gandia enarborarà a Fitur la bandera de capital cultural valenciana

Gandia enarborarà a Fitur la bandera de capital cultural valenciana
14/01/2018 -

Gandia enarborarà enguany a Fitur (Fira de Turisme Internacional) la bandera de la Capital Cultural Valenciana, un distintiu que ha atorgat la Generalitat Valenciana a la ciutat per la seua aposta per la cultura i pel vast llegat que atresora des de fa segles. L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la tècnica de Turisme, Olatz Megía, han explicat en roda de premsa, i després d’haver informat a la Mesa de Turisme, com serà la nova edició de Fitur, que es desenvoluparà a Madrid des del dimecres 17 de gener fins al dissabte 20 de gener.

Com tots els anys, Gandia anirà a la fira en companyia de representants del sector per a promocionar la ciutat en un dels aparadors turístics més importants en l’àmbit internacional. I ho farà enriquint amb la cultura en totes les seues vessants el relat de l’any passat de ‘Gandia 365’ (a Gandia es pot fer turisme cada dia de l’any) i de la qualitat, sense deixar de banda el sol i la platja. Morant, els tècnics de Turisme i professionals del sector mantindran reunions amb al voltant de vint operadors turístics, agències de viatge i clubs de producte.

L’alcaldessa de Gandia ha indicat que en estos dos anys de govern, s’ha reposicionat la marca de Gandia, vinculada amb la cultura i la qualitat, s’han assolit dades d’ocupació anteriors a la crisi i s’està allargant la temporada turística fins ben entrat el mes d’octubre. En este sentit, ha recordat Morant que l’Ajuntament i el sector turístic estan treballant de valent en dos reptes: la desestacionalització i la millora de la rendibilitat econòmica de la destinació.

Gandia, segons Morant, enguany anirà a Fitur “sense vendre fum” i amb novetats en l’oferta i en la promoció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa