25n
25N
25N

Gandia constitueix l'Òrgan Extern del Pla Local de la Infància

L’òrgan suposa un pas fonamental per al reconeixement de la ciutat per part d’UNICEF com a Ciutat Amiga de la Infància

Gandia constitueix l'Òrgan Extern del Pla Local de la Infància
05/11/2020 -

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora delegada de la Infància, Liduvina Gil, han participat aquest matí en la constitució de l’Òrgan Extern del Pla Local de la Infància. Una constitució que s’ha realitzat per via telemàtica.

Es tracta d’un òrgan presidit per l’alcaldessa format per regidors de diverses àrees del Govern municipal, representants polítics de l’oposició i responsables tècnics de l’Ajuntament de Gandia. A més de representants de centres educatius; escoles de música; centres de menors; organitzacions no governamentals i entitats relacionades amb la infància; el Consell Municipal d’Infància, i el Consell dels Joves de Gandia.

Amb aquesta constitució, Gandia fa un pas més per a ser reconeguda per UNICEF com a Ciutat Amiga de la Infància després d’aprovar-se durant el plenari celebrat el mes de desembre de 2019 la presentació de la candidatura i haver-se elaborat ja el Pla Local de la Infància, document imprescindible per a donar suport a la candidatura de Gandia a l’obtenció del Segell de Reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància. Un reconeixement que se sumara a uns altres que ja ostenta la ciutat com són els de Ciutat Saludable, Ciutat Amigable amb la gent gran, Ciutat de la Ciència i la Innovació, Ciutat Educadora a més d’haver sigut la primera capital Cultural Valenciana.

Aquest Pla Local de la Infància ha de ser consensuat pels regidors, així com per tots els representants del teixit associatiu de Gandia relacionats amb aquesta matèria perquè facen les aportacions que estimen oportunes amb la finalitat d’aconseguir una ciutat que puga satisfer les necessitats i peticions dels més xicotets.

Diana Morant ha explicat durant la seua intervenció que s’espera que aquest document siga presentat durant el plenari d’aquest mes i que, una vegada aprovat i consensuat, siga remés a UNICEF. “Hem d’agrair la implicació de tots els que formen part d’aquest òrgan intern, ja que amb la seua aportació Gandia és una ciutat més participativa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =