25n
25N
25N

Gandia comença el repartiment de 20.000 mascaretes a la població major de 65 anys

Gandia comença el repartiment de 20.000 mascaretes a la població major de 65 anys
14/04/2020 -

L’Ajuntament de Gandia continua prenent mesures per minimitzar l’impacte i la propagació de la Covid-19 a la nostra ciutat. Per aquesta raó, el consistori ja ha començat a distribuir 20.000 mascaretes que seran lliurades als residents de la ciutat majors de seixanta-cinc anys.

La distribució d’aquestes màscares serà duta a terme amb les màximes garanties de seguretat per part d’empreses i treballadors municipals que lliuraran aquests elements de protecció en els domicilis de la gent gran.

Es tracta de màscares “barrera”, no són mascaretes sanitàries però tenen entre les seues principals característiques que són reutilitzables, ja que es poden rentar i poden ser desinfectades per complet amb un planxat ràpid. Les màscares són produïdes per l’empresa Vicky Foods i empaquetades per treballadors municipals.

Aquest repartiment se suma a què des de hui mateix s’està realitzant als usuaris de transport públic de la ciutat i a les més de 1.500 mascaretes que ja han estat distribuïdes a col·lectius vulnerables.

La regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, ha volgut incidir en el fet que les persones grans formen part dels coneguts com a grups de risc. “El primer que ha de fer la gent gran és no eixir de casa. Per això hem posat en marxa el telèfon d’atenció per poder fer-los la compra o adquirir els productes que necessiten a la farmàcia” i ha afegit que tot i això “algunes persones poden necessitar eixir al carrer i per això els anem a facilitar aquestes mascaretes”.

“Des de fa més d’una setmana estem fent un esforç immens com consistori, no només en l’àmbit econòmic sinó logísticament, ja que portarem mascaretes a tots els domicilis de la gent gran” va destacar Gil.

Per a finalitzar, l’edil ha afirmat que la intenció de govern municipal és que el repartiment s’estenga a tota la població de la ciutat durant les pròximes setmanes pel que ha demanat a la ciutadania que siga pacient. “Ara la principal obligació és quedar-se a casa. Aquestes màscares tindran un paper destacat una vegada que comence el procés de desescalada del confinament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − quinze =