25n
25N
25N

Gandia tanca les seues platges per a evitar la propagació del coronavirus

Des de l’Ajuntament demanen a la ciutadania que eviten les aglomeracions per a frenar el contagi de la Covid-19

Gandia tanca les seues platges per a evitar la propagació del coronavirus
13/03/2020 -

Gandia tenia previst activar, hui, els serveis turístics a les seues platges coincidint amb la setmana fallera. No obstant això, des de l’Ajuntament de València han decidit anunciar la suspensió de tots aquests serveis i tancar les platges amb l’objectiu d’evitar les aglomeracions i frenar la propagació del coronavirus, seguint d’aquesta manera les recomanacions del Ministeri i Conselleria de Sanitat.

D’aquesta manera, de la mateixa manera que ja s’ha fet en altres localitats com Cullera, no s’activarà el servei de vigilància i socorrisme, i s’hissarà la bandera roja en tota la platja. Així mateix, el personal sanitari que anava a treballar en aquests serveis de platja passarà a la disposició de les autoritats sanitàries per a poder atendre possibles infectats de coronavirus.

Aquesta mesura, a més, s’ha adoptat per a intentar reduir l’efecte crida que, pel que sembla, s’estava donant amb l’arribada de persones de la comunitat de Madrid a les platges de la Comunitat Valenciana.

Finalment, Gandia ha dut a terme altres mesures com el tancament de poliesportius i instal·lacions públiques cobertes, i ha demanat a la ciutadania que es quede a casa, i només isca al carrer quan siga necessari per a evitar el contagi de coronavirus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 16 =