25n
25N
25N

Gandia tanca Fitur 2021 consolidant el missatge de platja segura i sostenible

Vicent Mascarell: “Hem estat referència turística a la província de València i llançant un missatge de platja segura amb grans espais oberts”

Gandia tanca Fitur 2021 consolidant el missatge de platja segura i sostenible
24/05/2021 -

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha comparegut aquest matí en roda de premsa per fer balanç de la participació de Gandia durant la celebració de Fitur que va tindre lloc a Madrid del 19 al 23 de maig.

En primer lloc, l’edil ha afirmat que aquesta edició ha estat una edició “de transició però una de les més importants de la història. Hi ha hagut menys soroll que altres edicions i això ens ha permés llançar un missatge clar i nítid” i ha agraït al sector la seua implicació amb l’estratègia de l’executiu municipal.
“Creiem que la nostra presència ha estat digna i hem tornat a tindre un estand molt ben situat. Hem estat referència turística a la província de València. Llançant un missatge de platja segura amb grans espais oberts”.

Mascarell va mostrar la seua satisfacció pels contactes que s’han pogut mantenir amb diferents turoperadors, de les possibilitats de negoci que s’han obert, a més de continuar amb el procés de consolidació de Gandia com a destinació segura en un espai “molt competitiu al temps que posem en valor l’aposta per la sostenibilitat i la innovació amb projectes com el nou xiringuito o acords d’innovació en l’àmbit de la universitat”.

D’altra banda, el regidor de Turisme ha avançat que a partir de la setmana que el departament de Turisme llançarà una ambiciosa campanya publicitària que es desenvoluparà a Madrid i que s’iniciarà a la mateixa porta de Sol. Sobre aquest aspecte, l’edil ha informat que “tornem al centre de Madrid per col·locar-nos en els principals carrers de la capital. Centrarem els nostres esforços en diversos formats com el digital, però no oblidem altres espais tradicionals com alguns pàrquings de referència, autobusos o amb el mico pal instal·lat en l’A3 a l’entrada de la Comunitat Valenciana”.

Finalment, l’edil ha avançat que tots els serveis de platja estaran funcionant al 100% a partir del pròxim 15 de juny.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 15 =