25n
25N
25N

Gandia celebra aquest cap de setmana el Porrat de Raval

Gandia celebra aquest cap de setmana el Porrat de Raval
12/02/2020 -

La presidenta de la Junta de Districte de Raval, Amparo Victoria, acompanyada pel vicepresident de l’Associació de Veïns de Raval, Toni Orengo; i Miguel Marco, secretari de l’Associació, han presentat aquest matí el programa de la XVII edició del Porrat de Raval que se celebrarà del 14 al 16 de febrer.

Amparo Victoria va voler agrair a Jose Manuel Prieto i al departament d’Escena Urbana i Política Festiva, la implicació que han mostrat organitzant diverses activitats per dinamitzar el Porrat com l’espectacle infantil i la nit del Rock que se celebraran el dia 15 o l’actuació musical que tindrà lloc el diumenge 16 al migdia. Activitats que se sumen a la programació habitual després d’incloure el Porrat baix el paraigua de la marca “Festes de Gandia” per tal de promocionar-la fora de la nostra ciutat.

També va valorar el treball de l’Associació de Veïns. “Ells van posar en marxa el Porrat fa 17 anys i al llarg d’aquest temps han anat enriquint i ampliant les activitats que s’ofereixen. El paper que juga l’Associació és molt important, ja que a més d’aquesta iniciativa organitzen altres al llarg de tot l’any que serveixen com a revulsiu per al barri, la seua hostaleria i el seu comerç”.

Miguel Marco, va tindre paraules d’agraïment cap al consistori per totes les facilitats que aporten per a la seua organització i va voler recordar la figura del president de l’Associació en 2003, Juanjo Pérez, qui en el seu dia va impulsar per primera vegada el Porrat.

Finalment, Toni Orengo ha explicat que la programació d’activitats està dirigida a tots els públics. Va destacar la Fireta Popular per als més menuts que divendres tindrà preus populars, el primer Campionat de Petanca, la projecció de la pel·lícula “L’illa mínima” organitzada pel programa “Cultura als barris”, a més de tallers per a tots els públics, el tradicional pregó o altres esdeveniments com el putxero que se celebra tots els anys”. “En definitiva, hem dissenyat un programa ampli on hem volgut donar al·licients a tota la ciutadania de Gandia i de la comarca perquè ens visite durant els tres dies del Porrat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 3 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud