25n
25N
25N

Gandia cedeix l'escoleta de la platja a la Fundació Mira'm

Gandia cedeix l'escoleta de la platja a la Fundació Mira'm
05/08/2020 -

Liduvina Gil, regidora delegada en matèria de Sanitat i Polítiques Saludables; Maria Isabel Sanblas Beteta, directora general de la Fundació Mira’m; i Manuel Martin González, director de centre van formalitzar ahir la cessió gratuïta a 30 anys revisable cada 4 anys del local municipal situat al carrer de la Bova (escoleta de la platja) fent lliurament de l’entrega de claus de l’immoble en aquest acte.

Mira’m Fundació és una entitat d’iniciativa social i sense ànim de lucre que sorgeix el 2004 a través de la inquietud de famílies i professionals relacionats amb el món del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA). El projecte de Mira’m es va dissenyar amb la intenció de donar suport a persones amb TEA, així com a les seues famílies, al llarg de cadascuna de les etapes de la vida. Actualment, l’entitat dóna suport a més de 190 famílies mitjançant els diferents serveis que ofereix des dels seus centres de València i Gandia, acompanyant a persones amb més o menys necessitat de suport al llarg de l’ampli espectre de l’autisme.

Després de la cessió de les claus, Liduvina Gil va expressar la seua satisfacció per l’acord, ja que suposa que els xiquets i xiquetes que participen en el projecte tindran una continuïtat en els seus estudis. Tal com ha explicat Gil, fins ara “una vegada finalitzada l’ESO els alumnes ja no podien continuar en el sistema un aspecte que solucionem amb aquesta cessió”.

Per la seua banda, la directora general de la Fundació va voler agrair al consistori i a Liduvina Gil l’acord. “Aquesta cessió dóna una oportunitat de créixer i d’estar cada vegada més desenvolupats en la societat a moltes persones”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =