25n
25N
25N

Gandia posa en marxa la campanya "Incorpora't a la mobilitat sostenible amb seguretat"

Gandia posa en marxa la campanya "Incorpora't a la mobilitat sostenible amb seguretat"
28/01/2020 -

El regidor delegat de Trànsit i Mobilitat, Nacho Anrau i l’Intendent de la Policia Local, Salvador Morant, han comparegut en roda de premsa valorar el resultat de la campanya d’educació viària “Mou-te amb colors per la ciutat” que s’ha anat desenvolupant durant l’últim trimestre i presentar les activitats previstes en matèria d’educació viària per als propers tres mesos.

“Mou-te amb colors per la ciutat” ha donat a conéixer de manera didàctica les regles bàsiques de l’Educació vial i es complementa amb altres iniciatives similars com els cursos d’Educació Viària. En total han participat 19 centres escolars de la ciutat i 1.974 escolars de primer, segon i tercer d’Infantil, unes xifres que han estat valorades positivament pel regidor.
“Ha estat un èxit, tant els alumnes, com el professorat i nosaltres, hem quedat molt satisfets amb la iniciativa i seguirem treballant en aquesta línia” afirmà el regidor.

En aquest trimestre, la Policia Local també visitarà els centres escolars però en aquesta ocasió, els alumnes han de ser de primer, segon i tercer de Primària i la campanya s’ha titulat “Incorpora’t a la mobilitat sostenible amb seguretat”. “Pretenem ensenyar per on creuar, quin costat de la calçada utilitzar, com circular amb bicicleta o que és obligatori portar el cinturó al cotxe, entre altres aspectes” va explicar Arnau, que ha anunciat que durant el mes d’abril està prevista l’organització d’unes jornades sobre el parc de trànsit.

Salvador Morant ha afegit durant la seua intervenció que en aquesta segona fase participaran 19 centres escolars i 2.232 alumnes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 12 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud