25n
25N
25N

Gandia aprova la posada en marxa de Consell de Persones Majors

Gandia aprova la posada en marxa de Consell de Persones Majors
07/05/2020 -

El ple municipal celebrat aquesta setmana va aprovar amb la unanimitat de tots els grups polítics representats al consistori la constitució de Consell de Persones Majors de Gandia. Un òrgan de participació sectorial que té caràcter consultiu i d’assessorament per a l’Ajuntament de Gandia i amb un àmbit que abasta tots aquells temes relacionats amb el benestar i la qualitat de vida de la gent gran. El Consell també prestarà especial atenció a aquelles persones de majors edat o que es troben en situació de dependència física psíquica.

L’òrgan, sempre que siga procedents, l’òrgan emetrà informes, formularà propostes i suggeriments en matèria de promoció del benestar i millora de la qualitat de vida de la gent gran. “Ara que s’ha vist la vulnerabilitat d’aquest col·lectiu, creiem que és un bon moment perquè Gandia compte amb un Consell com aquest” va declarar la regidora Liduvina Gil que ha explicat que “esperem que augmente la participació de la gent gran en la planificació de la ciutat”.

La regidora també ha informat que ja s’està treballant en un Pla Municipal per a la gent gran 2020-2022 on es definiran les línies concretes que s’han de realitzar dins de l’àmbit de la participació i s’acorden les activitats que es posen en marxa el consistori durant els pròxims anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 13 =