25n
25N
25N

Gandia amplia una setmana el termini per a la inscripció dels comerços en el programa ‘Xecs-consum’

L’Ajuntament ha decidit retardar-lo fins al diumenge 7 de març. Es tracta d’una iniciativa de suport al comerç local basada en estímuls econòmics directes i a la qual s’han adherit ja 350 establiments de Gandia

Gandia amplia una setmana el termini per a la inscripció dels comerços en el programa ‘Xecs-consum’
02/03/2021 -

L’Ajuntament de Gandia, en col·laboració amb les entitats empresarials i comercials de la ciutat, ha decidit ampliar en una setmana, fins al diumenge 7 de març, el termini per a inscriure’s en la iniciativa de suport al comerç local anomenada «Xecs Consum». Iniciativa a què s’han adherit ja 350 comerços.

Es tracta d’una proposta de suport al comerç local, amb independència que estiguen o no associats, basada en estímuls econòmics directes. L’objectiu és que se subvencionarà part de la compra efectuada pel consumidor en alguns comerços locals de Gandia prèviament adherits i contemplats en un llistat d’activitats determinat per a aquesta primera acció.

Per tant, i per a poder dur endavant els processos administratius corresponents, els comerços interessats a participar d’aquesta iniciativa han d’emplenar un formulari disponible a l’enllaç www.urbalabgandia.com/xecsconsum.

Per a ampliar informació o resoldre qualsevol dubte poden cridar al telèfon 96 295 96 97 ó enviar un correu a xecsconsum@gandia.org

Cal recordar, que poden participar-hi els comerços amb establiment obert al públic de fins a 10 treballadors i que es dediquen a la venda al detall de les activitats comercials tipificades per a aquesta primera edició.

En futures accions s’anirà remodelant la iniciativa incloent-hi sectors en funció de les necessitats urgents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − quinze =

museo prehistoria