25n
25N
25N

L'Ajuntament de Gandia estalviarà més de 400.000 € anuals amb el nou contracte de telefonia fixa, telefonia mòbil i accés de dades

L'Ajuntament de Gandia estalviarà més de 400.000 € anuals amb el nou contracte de telefonia fixa, telefonia mòbil i accés de dades
03/02/2020 -

La Junta de Govern celebrada aquest matí ha aprovat l’adjudicació del contracte de serveis consistent en servei de telefonia fixa, telefonia mòbil i accés de dades per a l’Ajuntament de Gandia, a la mercantil Telefónica España SAU després de la celebració del procediment d’adjudicació corresponent.

L’adjudicació suposa un important estalvi per a les arques municipals, ja que l’import inicial de l’adjudicació anual era de 840.000 € (sense IVA) i Telefónica va presentar una oferta de 425.000 € el que implica un estalvi del 49,40%.

Al concurs es van presentar les tres grans operadores de telefonia en l’àmbit nacional: Orange, Vodafone i Telefónica.

El contracte té una validesa de quatre anys sense possibilitat de pròrroga.

Jose Manuel Prieto, regidor delegat d’Administració, Modernització i Govern Obert, ha valorat positivament aquesta adjudicació i ha recordat que la passada legislatura es va iniciar el procés d’unificació dels serveis de telefonia fixa, telefonia mòbil i accés de dades que es presten al consistori.
“Fins ara teníem una cobertura a través de la central de compres però els contractes estaven dispersos. Ara aconseguim que tot s’unifique, es rebaixa pràcticament a la meitat l’import de les prestacions del contracte al temps que es milloren els serveis que podem prestar a la ciutadania”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − cinc =