25n
25N
25N

L'Ajuntament de Gandia agilitza la petició de cita prèvia per sol·licitar el certificat electrònic

L'Ajuntament de Gandia agilitza la petició de cita prèvia per sol·licitar el certificat electrònic
06/05/2020 -

L’Ajuntament de Gandia, amb la intenció de facilitar la gestió de cita prèvia per a la generació del certificat digital de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat, posarà a disposició dels interessats un enllaç al web municipal des del qual es podrà obtenir una cita automàticament, sense necessitat de l’enviament previ d’un correu electrònic: https://apps.gandia.org/citaprevia/

Una vegada dins de l’aplicació, l’interessat podrà decidir el dia i l’hora en què acudirà a l’oficina d’Informació i Registre de l’Ajuntament completant un registre on haurà d’introduir nom i cognoms, correu electrònic i un telèfon de contacte.

No obstant això, a causa de la gran demanda rebuda aquests darrers dies (més de 1.500 correus electrònics rebuts i al voltant de 1.100 cites concertades) només serà possible seleccionar cites a partir del dia 1 de juny, ja que totes les dates del mes de maig estan completes.

Es recorda, així mateix, que seguint la normativa establerta per l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, l’interessat haurà d’acudir presencialment a les oficines de l’Ajuntament. L’única excepció al respecte és la representació mitjançant mandat notarial exprés a aquest efecte, en el qual ha de constar la voluntat de la persona sol·licitant d’obtenir el certificat digital, així com l’autorització d’aquest perquè una altra persona reculla el certificat i accepte les condicions del contracte de certificació en el seu nom.

També és important precisar que només s’expediran certificats a menors d’edat si compleixen la condició de ser majors de catorze anys (edat a partir de la qual és obligatori disposar de DNI). L’expedició per part de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica d’un certificat digital per a un menor només garanteix la seua identitat, delegant en l’organisme que accepta el certificat la delimitació de la capacitat d’obrar d’aquest.

Per a possibles incidències amb la generació del certificat, o per informar-se sobre les condicions o requisits d’ell mateix, pot posar-se en contacte amb l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica accedint a la pàgina web www.accv.es o al telèfon 902 482 481 o 963.985.300.

Jose Manuel Prieto, regidor delegat de Coordinació Administrativa ha explicat que durant les primeres setmanes s’han rebut centenars de peticions fins al punt que el mes de maig està complet. “Som previsors i sabem que haurem de seguir donant cites, per això hem posat en marxa aquesta aplicació realitzada pel departament d’Informàtica perquè els ciutadans puguen triar el dia i l’hora que preferisquen per a acudir presencialment a l’Ajuntament i obtenir el certificat electrònic” “Estem del costat dels ciutadans i per això volem que, en funció de la disponibilitat que cadascú tinga, puga triar la cita prèvia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + sis =