25n
25N
25N

Gandia acull una xarrada sobre els avantatges del rem en la rehabilitació de les persones amb càncer

Gandia acull una xarrada sobre els avantatges del rem en la rehabilitació de les persones amb càncer
03/09/2019 -

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant; acompanyada per Nani Vela, presidenta del Club Rem Cia Gandia; Maribel Codina, presidenta d’AECC Gandia; i Miguel Ángel Picornell, president de la Junta de Districte del Grau, han presentat aquest matí en roda de premsa la Xerrada “Càncer i Rem” que tindrà lloc el pròxim 7 de setembre a partir de les 09.00 hores al col·legi Joan XXII.

Tal com ha explicat Lydia Morant, la trobada pretén abordar els avantatges de la pràctica del rem en la rehabilitació de les persones que han patit càncer en general i de mama en particular alhora que dóna a conéixer aquesta pràctica esportiva. “És una activitat que funciona molt bé a les dones que han patit la malaltia i que ajuda a prevenir-la” i ha aprofitat la seua intervenció per a convidar a la ciutadania en general al fet que acudisca a la jornada”.

Per la seua banda, Nani Vela, ha explicat que es tracta d’una jornada oberta a tots els públics. “Volem parlar dels beneficis i valors que aporta l’esport a la població i destacar especialment els beneficis del rem per a aquelles persones que han patit el càncer de mama, ja que serveix en el període de rehabilitació”.

Vela ha explicat que una vegada finalitzada la xerrada, els participants es desplaçaran a l’embarcador on els assistents podran conéixer la tècnica del rem i utilitzar alguna de les embarcacions del club.

Maribel Codina va voler agrair la implicació del Club esportiu, el consistori i la Junta de Districte del Grau, la col·laboració que presten a l’AECC. “Les pacients sol·liciten aquest tipus d’activitats i en concret, el rem va molt bé perquè treballa les zones musculars que es veuen afectades per una intervenció d’aquest tipus”.

Finalment, Miguel Ángel Picornell, va agrair al Club de Rem la implicació en totes les activitats on els demanem implicació. Aquest any han participat en la processó i organitzat una regata solidària que va ser tot un èxit. “Entre tots seguirem treballant i remant contra el càncer”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − huit =