25n
25N
25N

Gandia s’acull a noves ajudes per a la modernització de les seues àrees industrials

Gandia s’acull a noves ajudes per a la modernització de les seues àrees industrials
20/02/2020 -

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Indústria i Empresa, Ferran Martínez Mendoza, acompanyat del vicealcalde i regidor delegat d’Urbanisme, Josep Alandete, i dels secretaris de les associacions empresarials dels polígons Alcodar i Benieto, José Ortolá i Juan Escrivá, respectivament, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per anunciar que les àrees industrials s’han acollit a una nova línia d’ajudes per a la modernització de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius.., a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). La quantia màxima que es podrà rebre és de 200.000 € per a cada polígon.

Així, al Polígon Alcodar, se sol·licita una subvenció per a:

– Conversió del carril d’incorporació a la carretera de València en vial d’acceleració (amb 150 metres). Millora de l’enllumenat i renovació de la senyalització horitzontal i vertical.
– Creació de zona verda de descans al nou pàrquing de camions.
– Seguir amb el recorregut bio-saludable ja en marxa, des de la plaça de la Llum fins a Santa Anna. Augmentant l’arbratge i distingir les calçades per a vianants i ciclistes.
– Elaboració del programa i plataforma digital de gestió de les emergències contra incendis.
– Reinstal·lació del panell informatiu d’empreses del polígon, danyat per les tempestes darreres.

En el cas del polígon Benieto:

– Elaboració del programa i plataforma digital de gestió de les emergències contra incendis.
– Adaptació de l’aparcament de camions per a incorporar-hi cotxes. Adequació de voreres.
– Adaptació de la senyalització vertical i horitzontal.
– Construcció d’un carril bici fins a la zona sud-est del polígon, connectant-lo amb la xarxa de carrils bicis de la ciutat.
– Reforçament de la seguretat amb la instal·lació de més càmeres de vigilància.
– Creació d’un web empresarial que s’afegiria al de Gandia, que ja inclou el polígon Alcodar.

“Som de les poques ciutats que hem aconseguit subvenció en 3 convocatòries, amb una inversió de la Generalitat de més de 2 milions d’euros. Amb aquesta nova línia d’ajudes a què ens hem acollit continuarem avançant dins el Pla d’acció de Polígons Industrials 4.0, amb l’objectiu d’aconseguir la catalogació màxima d’àrees industrials avançades”, ha assegurat Martínez.

Per la seua banda, el vicealcalde ha destacat “la connexió entre el sector i el govern local mitjançant el treball a la comissió d’àrees industrials, de la qual han eixit aquestes propostes de millora. Seran intervencions per fases, d’acord amb els programes d’ajudes de l’IVACE”.

El sector empresarial també ha mostrat el seu agraïment per la col·laboració de les dues regidories, sobretot des de fa uns quants anys. “Som conscients que les ajudes i els recursos són els que són, que cal anar per etapes. Però la continuïtat de les relacions aconseguirà els seus fruits en benefici del sector i de la ciutadania en general”, ha expressat Ortolá.

El secretari de l’associació d’empresaris del polígon Benieto ha assegurat que s’està treballant ja en futures convocatòries de subvencions i ha posat en valor “la col·laboració públic-privada cap a la consecució de la catalogació d’àrees industrials avançades”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

Informacion coronavirus
escalante