25n
25N
25N

Gandia acull una jornada d'Economia Sostenible

Gandia acull una jornada d'Economia Sostenible
18/11/2019 -

El pròxim dijous 21 de novembre, a partir de les 16 hores, Gandia acollirà a l’Urbalab, la primera de les tres jornades que, juntament amb Castelló i Elx, formaran les sessions de “Som economia sostenible”, durant els mesos de novembre i desembre. Una iniciativa organitzada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball mitjançant la Direcció general d’Economia Sostenible.

A grans trets, aquesta proposta pretén fomentar el desenvolupament sostenible al territori valencià, a més d’oferir a les empreses i emprenedors els serveis i suports que té la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a crear i consolidar les seues empreses dins dels paràmetres de sostenibilitat, així com assessorar-los en el desenvolupament dels seus projectes.

La jornada està adreçada a empreses, emprenedors, associacions empresarials i professionals, centres de formació, centres de capacitació ocupacional, cooperatives, entitats financeres, orientadors laborals i professionals, mútues, administració local, ADL’s, etcètera.

SOM Economia Sostenible gandia

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + divuit =

CCCC
activem alfafar