25n
Orgull
Orgull

Gandia obri el curs polític amb la I Convenció de Govern a Marxuquera

Gandia obri el curs polític amb la I Convenció de Govern a Marxuquera
07/09/2019 -

El Centre Social de Marxuquera acull aquest matí la I Convenció de Govern, “Gandia, ciutat en marxa”, on han participat l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el vicealcalde, Pep Alandete, així com tots els regidors/es, directors generals i assessors que formen part del govern municipal de Gandia.

Durant la jornada, els membres de l’executiu abordaran les principals línies d’actuació durant la present legislatura, es posaran en marxa tots els mecanismes necessaris perquè es complisquen els acords del “Pacte del Serpis”, a més de definir les actuacions a llarg termini amb l’objectiu de complir amb tots els compromisos establerts amb la ciutadania després de les passades eleccions locals.

Aquestes convencions tindran una periodicitat semestral i es desenvoluparan al llarg de la legislatura en diferents districtes del municipi.

La fórmula triada per a aquesta convenció és l’exposició per part de cada un dels regidors i les regidores dels objectius dels seus departaments, per després obrir una anàlisi on s’hi extraguen les conclusions que seran plasmades en un document que serà donat a conéixer a la ciutadania en general en un acte que se celebrarà dimecres que ve al Palau Ducal dels Borja.

Abans de començar la trobada, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha declarat que aquesta primera Convenció de Govern “que realitzem a Marxuquera té com a títol “Gandia, ciutat en marxa”, perquè aquesta ciutat no s’atura mai i ja estem pensant en el futur més immediat i en el que serà la ciutat en les pròximes dècades, perquè una ciutat no es pensa en el curt termini”.

“Quan vam signar el pacte de Govern, vam adquirir un compromís amb la ciutadania i hui, cadascú dels regidors i regidores exposarem els propòsits concrets que traslladarem al veïnat”, ha declarat Morant, qui ha destacat: “Som dos grups que formem un sol govern. Un equip unit que planificarà i programar totes les mesures necessàries per a fer realitat les necessitats de les persones”.

Sobre l’elecció de Marxuquera, Morant ha recordat que el districte va patir l’any passat un incendi important i que l’executiu ja està repartint ajudes i donant solucions a tots els problemes ocasionats pel foc.

En la mateixa línia, el vicealcalde ha remarcat: “Hem volgut fer ací, des de Marxuquera, una jornada de treball, reflexió i posada en comú dels projectes que aquest Govern plural, divers i compacte del Serpis està posant en marxa en benefici del veïnat de la nostra ciutat”.

Alandete ha assegurat que cal aprofitar al màxim i sense descans aquesta oportunitat “de progrés que tenim en la legislatura que acabem d’encetar i per això volem que aquesta primera Convenció de Govern que hui ens reuneix siga la primera estació d’un trajecte que esperem ben llarg I profitós per totes les persones que vivim en la Gandia que tant volem”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 8 =