25n
25N
25N

Gandia obri un contracte públic per a la gestió de recollida d'animals

Gandia obri un contracte públic per a la gestió de recollida d'animals
11/12/2019 -

La regidora delegada de Sanitat, Salubritat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha informat aquest matí de la nova convocatòria del contracte públic per a la gestió del servei municipal de recollida d’animals, que està publicat en la Plataforma de Contractació de l’Estat. El termini finalitza el 20 de desembre pròxim i es licita per valor de 99.173, 65 € (IVA no inclòs), per un període d’un any, prorrogable a un altre.

Gil ha recordat que la voluntat del govern local durant aquesta i la legislatura passada ha estat en tot moment complir escrupolosament la llei. Així, en el moment que hi va haver un canvi legislatiu que permetia reservar el concurs només a protectores d’animals, s’ha fet, “complint amb l’esperit i voluntat animalista del govern local i d’una part majoritària de la ciutadania, però des de la legalitat”.

Malauradament, a l’anterior concurs l’única protectora que es va presentar va quedar exclosa, perquè no va poder acreditar la solvència econòmica. Ara, en el nou procediment, s’adeqüen criteris econòmics i tècnics a la realitat de les protectores. És per això, que la regidora ha fet una crida a totes les que hi puguen estar interessades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + catorze =

lleida 2020
activem alfafar