25n
25N
25N

Torrent ja coneix els guanyadors del programa ‘Torrent, més neta i saludable’

El programa ha finalitzat i ja es coneixen els guanyadors dels concursos de cartells i joguets, tots dos dirigits als centres escolars

Torrent ja coneix els guanyadors del programa ‘Torrent, més neta i saludable’
21/12/2020 -

Un altre any més, l’Ajuntament de Torrent, en la seua aposta pel medi ambient i aconseguir una ciutat més neta i saludable, ha donat a conéixer els guanyadors dels dos concursos que integren el programa ‘Torrent, més neta i saludable’.
D’una banda, s’ha realitzat un concurs de cartells en la campanya de Bioresidus, el qual ha estat dirigit als centres escolars que es troben dins de la zona en la qual s’implantarà el contenidor de matèria orgànica. La finalitat del concurs ha sigut que els participants mostren als veïns la importància de separar residus orgànics mitjançant l’elaboració d’un cartell. La guanyadora d’aquest concurs ha sigut Alba Gómez Sosa, de 5ºD del centre escolar Federico Maicas.
L’altre concurs del programa ha sigut el de joguets reciclats, en el qual han participat la resta de centres escolars. La guanyadora d’aquest concurs ha sigut Julia Assier, de 5ºB del centre escolar de Jules Verne,.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + setze =