25n
25N
25N

La XXIX edició del Certamen de Poemes "Mare de Déu de l'Olivar" torna a omplir de prosa Alaquàs

La XXIX edició del Certamen de Poemes "Mare de Déu de l'Olivar" torna a omplir de prosa Alaquàs
04/09/2019 -

El passat 2 de setembre es celebrava una nova edició del certamen de poemes “Mare de Déu de l’Olivar“, organitzat per l’Associació Cultural Mare de Déu de l’Olivar i que enguany, coincidint amb la seua XXIX edició ha comptat amb un considerable augment en el nom de participants, la qual cosa converteix a aquest concurs en un referent a la nostra comarca.

Durant la presentació, l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura, va destacar la importància que aquest certamen té per a Alaquàs, emmarcant la convocatòria dins del destacat vessant cultural que tenen les Festes Majors del municipi.

El Jurat qualificador va estar format per María Esteve Llacer de la Confraria de la Mare de Déu de l’Olivar, Inmaculada Martínez Solaz, mestra del Col·legi Mare de Déu de l’Olivar, Toni Saura Martín, Alcalde d’Alaquàs, Pedro San Clement Serrano, Rector de la Parròquia Mare de Déu de l’Olivar i Rafael Juan Ruíz García de l’Associació Cultural Mare de Déu de l’Olivar.

La relació dels i els premiats en l’edició de 2019 del Certamen de Poemes és la següent: en la categoria infantil les obres premiades van ser les presentades per Laura Navarro Duro “Verge de l’Olivar”, Mireia González Usedo “María, eres bondat”, Larar Maig Villalba “Adorada Mare de Déu de l’Olivar”, Anna Va besar Pérez “A la Mare de Déu de l’Olivar” i Héctor Guzmán Martínez. “Oh, Maria!”.

En la Modalitat A, “Poemes dedicats a la Mare de Déu de l’Olivar” els i els premiats van ser: 1r premi Adrià Hernàndez Garcia “Senyora. Prec d’un avantpassat nostre del segle XVI”, 2n premi Ignacio Jones Camacho “Será perquè et vull” i 3er premi per a José Antonio Martínez González. “Lloa Mariana”.

En la Modalitat B, “Poemes inspirats al poble d’Alaquàs i/o a la Comarca de l’Horta Sud, la relació de premiats va ser la següent: 1r premi Natxo García Fernández de Velasco. “Saps Anna?”, 2n premi María Dolors Gordillo Navarro”Acollida” i 3er premi Mariana Valeria Gabor “Els camins del temps”.

Tant dónes de l’Associació Cultural Mare de Déu de l’Olivar com les entitats col•laboradores és va emplaçar per a la pròxima cita, en la qual el certamen aconseguirà la seua trenta edició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + vint =