25n
25N
25N

La falla Sant Roc fa doblet a la Cavalcada del Ninot de Torrent guanyant el primer premi a la crítica i a la comparsa

La falla Sant Roc fa doblet a la Cavalcada del Ninot de Torrent guanyant el primer premi a la crítica i a la comparsa
02/03/2020 -

El color, la música, la crítica i la sàtira van desfilar per l’avinguda Al Vedat en la Cavalcada del Ninot de Torrent. Les 29 falles van competir per l’originalitat de les seues disfresses i de les seues carrosses creant un espectacle que va congregar a un ampli públic al llarg de la tarda i nit del passat dissabte. Personatges històrics, de pel·lícula o de conte van sortir al carrer en aquest acte que, a més, va ser una pluja de caramels, ja que les falleres majors i presidents de cada comissió van llançar des de les seues carrosses una infinitat de caramels i llaminadures.

La comitiva va donar inici en la font de les Granotes, i va anar Alicia Pallardó Benavent, fallera major de Torrent, al costat de la seua cort d’honor, l’encarregada d’obrir la cavalcada. La desfilada va finalitzar, com tots els anys, al parc de Moralets, on es trobava l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, Pascual Martínez.

La falla Sant Roc va ser l’estrella de la nit fent doblet i aconseguint l’anhelat primer premi, tant a la crítica com a la comparsa. D’altra banda, la falla Antoni Pardo va destacar amb la seua carrossa llogada, guanyant el primer premi d’aquesta modalitat; i la falla Avinguda es va alçar amb el primer premi de carrosses confeccionades.

Premis a la crítica

– Primer premi falla Plaça Sant Roc Gómez Ferrer
– Segon premi falla Sant Valeriano
– Tercer premi falla Avinguda
– Quart premio falla Ramón y Cajal

Premis de comparsa

– Primer premi falla Plaça Sant Roc Gómez Ferrer
– Segon premi falla Avinguda
– Tercer premi falla Sant Valeriano
– Quart premi falla Ramón y Cajal

Premis carrosses llogades

– Primer premi falla Antoni Pardo
– Segon premi falla Poble Nou
– Tercer premi falla Nicolás Andreu

Premis carrosses confeccionades

– Primer premi falla Avinguda
– Segon premi falla Ramón y Cajal
– Tercer premi falla Plaça Sant Roc Gómez Ferrer

Fulles de llorer i brillants

Els fallers i falleres es van reunir el diumenge a la tarda en la sala d’actes de l’ajuntament per a rebre una de les recompenses més esperades: els bunyols de fulles de llorer i brillants; unes insígnies que reconeixen els mèrits acumulats dels fallers i falleres en el transcurs dels anys i la seua implicació en el món de les falles. La fallera major de Torrent, Alicia Pallardó, acompanyada de l’alcalde Jesús Ros, va ser l’encarregada de lliurar els bunyols als fallers i falleres de les diferents comissions, que van rebre el bunyol d’or i fulles de llorer, de Junta Central Fallera de València, i la torre d’or en fulles de llorer i brillants, per Junta Local Fallera de Torrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + deu =

caixaontinyent
lleida 2020
ruta massamagrell
paterna