25n
25N
25N

La Biennal de Mislata Miquel Navarro ja té guanyadors de la seua edició d'art públic 2020

La Biennal de Mislata Miquel Navarro ja té guanyadors de la seua edició d'art públic 2020
11/11/2020 -

Paula Valdeón Lemus, Álex Marco, Estelle Jullian, Manu Blázquez i Fermín Jiménez Landa són els cinc artistes premiats en aquesta edició d’art públic, que ja estan preparant les intervencions artístiques que plasmaran als carrers de Mislata des del mes vinent de desembre. Per requisits de la convocatòria, les obres romandran als carrers durant dos anys, i la Biennal organitzarà activitats entorn d’elles activant la divulgació de l’art entre col·lectius, així com la seua difusió on-line.

Cadascun dels i les artistes rep, segons les bases de la convocatòria, 4.500 euros per a dur a terme les seues propostes. I una de les persones autores de les obres rebrà 6.000 euros com a premi d’adquisició, de manera que el seu treball passarà a engrossir la col·lecció d’art contemporani amb la qual compta Mislata des de finals dels anys 80, quan va tindre lloc la primera biennal de pintura i escultura en el municipi.

Les intervencions artístiques, de format lliure, quedaran exposades en espais urbans a determinar. Per prevenció i a causa de la situació sanitària, les obres s’hauran de poder contemplar a distància. Totes elles giren entorn de la ciutat, al diàleg que porta a participar en el dia a dia de Mislata, i alguna d’elles fa referència directa a la història del municipi i al seu urbanisme.

Per a la regidora de Cultura, Pepi Luján, “en aquesta edició podrem veure treballs molt interessants que parlen precisament de com som i de com ens comuniquem, però també d’aspectes desconeguts de la nostra ciutat, del nostre model de convivència. Per això, hem de continuar potenciant la nostra convocatòria apadrinada per Miquel Navarro i donar un empenyiment a nous artistes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − quinze =