Raúl Millán i Anna Jensen, guanyadors de la II 10 K de Massamagrell

WhatsApp Image 2019-11-27 at 11.28.37

Diumenge passat, 24 de desembre, va tindre lloc a Massamagrell la segona edició de la 10K organitzada pel Club d'Atletisme Residència Cantallops amb la col·laboració de l'Ajuntament de Massamagrell.

La prova, que enguany ha conformat l'última carrera del Circuit de l'Horta Nord, donava inici a les 10.30 del matí des de la plaça Constitució. Raúl Millán es va proclamar guanyador de la categoria absoluta masculina, per davant de Urko Cherta i Antonio Torralbo. Per part seua, Anna Jensen es va imposar en la categoria absoluta femenina, per davant de Belinda Marín i Verónica Forner. Els guanyadors locals van ser, en la categoria masculina també Raúl Millán, per davant d'Antonio Torralbo i Vicente Tomás i en la categoria femenina Puri Ferreros s'ha imposat, per davant de Sonia Navarrete i Aurora Rajadell.

El regidor d'Esports i alcalde de Massamagrell, Paco Gómez va destacar "La bona organització d'aquesta segona edició de la carrera, la gran faena que han realitzat les i els corredors participants als quals felicite al costat dels guanyadors de cada categoria i crec que cal reconéixer el seu gran esforç".