25n
25N
25N

La guanyadora del Premi Iturbi, Fatima Dzusova, grava un CD recopilatori amb la Diputació

Xavier Rius, diputat de Cultura: “La gravació del CD és un dels estímuls que més valoren els pianistes que es presenten a l’Iturbi. En aquest cas, Dsuzova opta a la gravació en tant que guanyadora de la passada edició del Premi Iturbi de piano”

La guanyadora del Premi Iturbi, Fatima Dzusova, grava un CD recopilatori amb la Diputació
24/05/2018 -

La pianista Fatima Dsuzova, guanyadora de l’última edició del Premi Iturbi que promou l’àrea de Cultura de la Diputació de València, ha sigut invitada a gravar un disc amb una selecció d’obres de Liszt i Ravel del repertori de l’artista. Aquesta iniciativa forma part de les activitats de promoció i estímul per a les noves generacions de pianistes que s’iniciaren al 2016 amb el guanyador de l’anterior edició, Luka Okros.

Amb aquesta gravació, la pianista russa torna a València per tercera vegada de la mà de l’àrea de Cultura, després d’haver participat i guanyat al Premi Iturbi de 2017 i haver oferit un recital el passat mes de febrer acompanyada per l’Orquestra de la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió, la pianista russa torna a la ciutat per gravar a l’auditori del Palau de les Arts un disc recopilatori amb peces de Liszt i Ravel.

Per al diputat que encapçala l’àrea de Cultura, Xavier Rius, “la gravació d’un CD és un dels estímuls que més valoren els pianistes que es presenten al Premi Iturbi”. “Poder tenir la gravació d’un disc és una magnífica carta de presentació per a iniciar una carrera professional, i en eixe sentit, sempre hem rebut una resposta molt positiva per part dels participants al Premi Iturbi”, ha manifestat Rius.

Des de l’any 2016, el Palau de les Arts i l’àrea de Cultura de la Diputació de València han establert una nova etapa de cooperació. Aquesta col·laboració entre les dues institucions ha permets programar nombroses activitats conjuntes, com diversos concerts de piano, la projecció d’òpera als pobles o diverses visites de veïns i veïnes de pobles valencians al programa cultural del Coliseu.

A més, tant Fatima Dsuzova, com els pianistes participants en la darrera edició del Premi Iturbi, Jorge Nava i Saeyoon Chon, iniciaran una gira promocional per diverses localitats valencianes al mes de setembre, tot dins d’un ample programa de promoció de finalistes de les darreres edicions del Premi Iturbi que organitza la Diputació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 7 =

torrent