25n
25N
25N

Doblet del Forn Ribes a la Ruta Dolça de Mislata

La seua ‘Fantasia de pistatxo amb mousse de iogurt’ ha estat el preferit tant pel públic com pel jurat d’experts

Doblet del Forn Ribes a la Ruta Dolça de Mislata
12/03/2020 -

Un dolç l’ingredient principal del qual era el pistatxo, acompanyat d’una mousse de iogurt, crema de formatge, melmelada, amb bescuit de pistatxo i una base de galeta. Aquesta va ser la creació del Forn Ribes, que ha guanyat el premi “Ruta Dolça 2020”, el que li acredita com a vencedor de la tercera edició d’aquest programa d’estímul al comerç. I ho ha fet per partida doble, ja que ha estat la proposta més votada pel públic i també pel jurat d’experts, premi que es lliurava per primera vegada.

El regidor de Comerç, Toni Arenas, i la regidora de Cultura, Pepi Luján, han visitat aquest matí l’establiment, situat en l’avinguda Gregorio Gea, per a lliurar als guanyadors el seu merescut premi. També han visitat Dolços Rafa, l’establiment que ha quedat en segon lloc també en totes dues votacions, fent-li lliurament d’un diploma de reconeixement.

Quant a les xifres, durant els quatre dies de ruta, s’han degustat prop de 3.500 dolços entre els vuit establiments participants, la qual cosa ha suposat un impacte econòmic total de més de 5.000 euros per a ells. Toni Arenas s’ha mostrat molt satisfet per la participació, però sobretot per la repercussió econòmica i l’estímul que suposa per a aquests establiments.

El jurat d’experts compost per Baltasar Vicente Muñoz, President de la Federació de Fleca i Pastisseria de la província de València (FEGREPPA), Queti Olmeda, professora de pastisseria del Gremi de Mestres Confiters de València i Escola de Pastisseria, i Juan José Rausell López, President del Gremi de Forners i Pastissers de València, han valorat per a atorgar el premi al dolç de Forn Ribes la complexitat d’elaboració i l’excel·lent conjunció de sabors.

Els centenars de mislaters i mislateres que durant la setmana passada van tenir l’oportunitat de degustar huit tapes dolces i votar per la seua preferid han entrat en un sorteig de 26 regals donats pels establiments comercials de la ciutat col·laboradors. El llistat amb les persones afortunades està publicat en el tauler d’anuncis del web.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − dotze =