25n
Orgull
Orgull

"Gaming Bars", la nova forma d'oci

Els “Gaming Bars” o bars de videojocs han entrat amb força en la nostra ciutat i s’estan convertint en clars favorits de l’oci juvenil

"Gaming Bars", la nova forma d'oci

La moda dels “Gaming Bar” va entrar a València fa uns anys, i la seua integració va ser tal que en molt poc temps han aconseguit assentar-se i convertir-se en una de les millors alternatives per a l’oci jove. Basant-se en els famosos “Sports Bars“, locals amb serveis d’hostaleria en els quals s’oferien retransmissions de partits, els bars de videojocs són un dels majors atractius per als públics joves.

Oferint retransmissions de partits de la LVP (Lliga Professional de Videojocs) i, generalment, equipats amb PCs i consoles perquè els seus clients gaudisquen dels millors enfrontaments virtuals, els Gaming Bars obrin les seues portes cada vesprada, convertint-se en un punt de trobada per als amants del huité art.

Gràcies a la gran acceptació que han tingut els “e-sports“, o esports electrònics, competicions reglamentades, professionals i oficials de videojocs, aquest nou tipus de negoci ha arribat amb gran força al nostre país. A València destaquen dos d’aquests establiments, el primer és Oh My Game, una cadena de gaming bars que compta amb locals a Madrid i València, en la qual es pot sopar alhora que es veuen les retransmissions de les lligues professionals de League of Legends, Overwatch, Counter Strike: GO o altres videojocs. Situat en el carrer Campoamor, Oh My Game València obri les seues portes de dimarts a diumenge fins ben entrada la matinada. A més, Oh My Game València té dins de la seua oferta un apartat per als més adults, en el qual ofereixen una variopinta selecció de còctels tematizados: “Ocarina of Llime”, “Devil May Cry” o “Golden Chocobo”, el qual, bromegen en el seu web, està “extret dels millors exemplars de la Granja Chocobo. “Cap Chocobo va ser danyat en la preparació d’aquest cocktail”.

I l’altre és Meltdown, una de les majors cadenes de Gaming Bars del món, que té establiments en diversos països: Bèlgica, Canadà, França, Alemanya, Regne Unit, Suïssa, etcètera; i que en el nostre país compta amb bars a Barcelona, Madrid i València. Meltdown destaca pel seu ambient despreocupat i divertit, en què es combinen humor, passió pels videojocs i bon rotllo. Exemple d’açò són la gran quantitat d’esdeveniments que allí se celebren, i en els quals participa un gran nombre de persones: des de tornejos de videojocs a concerts i concursos de cosplay. A més, Meltdown manté un constant contacte amb els seus fans dins de les seues xarxes socials, en les quals publiquen les fotografies que es fan cada nit en ell.

 

Vídeo completo con entrevistas @drsmoonkey

Una publicación compartida de Meltdown Valencia (@meltdownvalencia) el 7 Jun, 2018 a las 6:45 PDT

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − set =