25n
25N
25N

Games&Simphonies amplia el seu programa

Games&Simphonies amplia el seu programa
30/09/2016 -

Un dia abans del concert previst per al dissabte 15 de octubre, Las Naves acolliran el divendres 14, de 19.30 a 22.30 hores, diverses conferències sobre la música dels videojocs, que oferiran els compositors convidats a la trobada Games&Symphonies. Este esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV), InnDEA València i Las Naves.

La trobada Games&Symphonies prevista per al pròxim 15 d’octubre al Palau de la Música de València es presenta com una oportunitat per a mostrar el resultat artístic de sumar el talent del sector digital i la música per mitjà d’un concert en el qual s’interpretaran algunes de les millors bandes sonores de videojocs.

L’organització ha decidit ampliar les activitats sobre l’esdeveniment amb quatre conferències que se celebraran la vesprada d’abans del concert, i que seran impartides pels prestigiosos compositors de música per a videojocs Damián Sánchez, David García, GRYZOR87 i Mateo Pascual.

Amb esta ampliació, Las Naves completa el cap de setmana amb una programació dedicada a la música, a la creativitat i als videojocs ja que, simultàniament, del divendres 14 al diumenge 16 d’octubre la AEV celebra la VII Student Game Jam.

Perquè totes les persones interessades puguen assistir a la trobada Games&Symphonies i a totes les activitats planejades, l’organització ha llançat una oferta especial vàlida fins al pròxim 5 d’octubre i fins a completar l’aforament. Les persones interessades poden consultar el programa complet ací.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

museo prehistoria