25n
25N
25N

GAMMA tindrà una seu central amb un equip d'especialistes perquè les DVVG reben una atenció integral

Aquesta mitjana facilitarà l’assistència de la víctima de violència de gènere perquè “dispose de tota l’ajuda i recursos en un sol lloc i puga realitzar els tràmits necessaris per a començar de nou”

GAMMA tindrà una seu central amb un equip d'especialistes perquè les DVVG reben una atenció integral
20/05/2019 -

La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat que obrirà una seu central GAMMA “perquè hi haja un lloc únic on les dones víctimes de violència de gènere puguen ser ateses per psicòlogues i assessorades per advocades professionals i treballadors socials, perquè tinguen totes les ajudes i tràmits necessaris per a començar de nou”.

Segons ha explicat, aquestes professionals estarien enllaçades amb els equips de GAMMA de les Unitats de Districte i amb serveis socials de la ciutat, així com amb l’àrea específica de serveis socials de dona. Aquesta és una de les mesures que ha anunciat amb motiu de l’acte d’igualtat ‘La societat feminista’ que se celebren aquesta vesprada juntament amb Ximo Puig i

“El meu principal objectiu quan siga alcaldessa serà lluitar per a eradicar la violència de gènere
El primer pas decisiu que hem de donar és estar al costat de les dones que volen eixir d’aqueix infern, per això impulsarem una seu central del grumoll GAMMA, la policia local que ajuda a totes les dones víctimes de violència de gènere”, ha defensat Gómez.

“Enfront de qui vol fer llistes negres en les administracions, nosaltres reforçarem tots els recursos i ajudes per a ajudar les dones a eixir de l’infern de la violència de gènere”, ha recalcat.

Una València feminista i igualitària

Sandra Gómez ha recordat que, si guanya les eleccions el pròxim 26 de maig, “València tindrà una alcaldessa feminista” i l’àrea d’Igualtat “dependrà directament d’Alcaldia”. D’aquesta manera, ha assegurat que “garantirem que la igualtat real arribe a totes les àrees de govern. A tall d’exemple, ha explicat que impulsarà l’Agència Treballem Iguals, la primera agència de desenvolupament local d’Espanya per a millorar les condicions laborals de les dones i acabar amb la desigualtat.

“A més, crearem el centre Lidera (en l’encreuament de Guillem de Castro amb Carrer Gandia), un espai on es connecte el talent de les dones i es difonga l’exemple de dones referents en tots els camps per a educar que tots els espais són també per a les dones”, ha afegit.

Igualment, ha anunciat que es crearà un nou Espai Dons i Igualtat i “estendrem les Unitats d’Igualtat a tots els barris, començant per 6 noves en aquesta legislatura, afavorint que totes les dones de la ciutat tinguen un centre pròxim, on puguen rebre informació, orientació i assessorament dels recursos municipals”. Existeix ja una en Marítim en Carrer de la Reina, 85, una altra està en marxa en Orriols, i els altres 5 en punts se situaran en diferents punts que cobrisquen tota la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

museo prehistoria