25n
25N
25N

Galiana: “Des de Compromís continuarem treballant per dur el comissionat de l’oci i el turisme als pròxims plens municipals”

E.P

Galiana: “Des de Compromís continuarem treballant per dur el comissionat de l’oci i el turisme als pròxims plens municipals”
31/01/2019 -

El regidor del Grup Municipal de Compromís per València, Carlos Galiana, ha explicat que continua volent dur endavant el comissionat de l’oci i turisme que s’ha demanat recentment tant des de la Federació de Veïns i Veïnes de València com des dels hostalers de la ciutat i per la qual duu “mesos treballant”.

“Es tracta d’un projecte en el que, des de Compromís, creiem profundament. Apostem per la participació social i per l’assessorament expert i professional en aquelles activitats relacionades amb l’oci i el turisme, com a millor opció per resoldre tot allò que afecte a l’espai public, l’habitatge i la convivència veïnal. Per això proposem una composició representativa de les organitzacions socials i empresarials relacionades amb estes activitats”, ha dit Galiana.

Galiana ha explicat que “el model de Compromís està molt clar des del primer moment, estem treballant per un model d’oci i turisme sostenible, i ho estem fent de forma conjunta amb les associacions de veïns i el teixit empresarial de València. Volem un model d’oci en que hi haja espai per al diàleg i la mediació entre totes les parts. Ens agrada l’oci que aposta per donar totes les alternatives possibles i alhora siga respectuós amb el descans i amb altres drets.”

Així, Galiana ha posat en valor que ha mantingut diverses i variades converses amb els diferents agents implicats en la mesura però “entenc que es necessita més temps per a dur endavant estes converses per part d’altres grups. Des de Compromís hem decidit donar més temps per a tindre l’acord de totes i tots”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − dos =

bombers
bombers