25n
25N
25N

Galiana assegura que l'ordenança del mercat ambulant del Mercat Central es va aprovar amb el vot a favor del PP

Galiana assegura que l'ordenança del mercat ambulant del Mercat Central es va aprovar amb el vot a favor del PP
03/08/2019 -

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha defensat que l’ordenança que regula l’activitat dels venedors del mercat ambulant de l’entorn del Mercat Central va ser una mesura aprovada de “forma unànime” i “amb el vot a favor” del PP.

Així ha respost l’edil, en el seu compte de Twitter, al regidor ‘popular’ Santiago Ballester, que aquest passat divendres, en un comunicat, va criticar “la mesura unilateral” del govern municipal que ha canviat “de la nit al dia” les condicions dels venedors als voltants del Mercat Central i l’entorn de la Llotja. “Se’ls limita de manera unilateral els articles que poden vendre que són llibres, segells i croms. A més, se’ls dóna un termini de tot just tres mesos per a canviar d’activitat”, va retraure Ballester.

Galiana ha lamentat que Ballester “haja aprés tan prompte les males arts del PP a l’Ajuntament”. Així, ha assegurat que ja va contestar per escrit al regidor ‘popular’ que “l’ordenança s’havia aprovat amb el vot a favor del seu partit”. “Però sembla que li ha sigut igual”, ha enlletgit, abans d’afegir: “Quina pena, Santi, quina pena!”.

De fet, ha assegurat que la mesura es va aprovar “de manera unànime”. Per tant, en referència a les crítiques de Ballester, ha assenyalat: “Si fóra perquè és nou (a l’Ajuntament) tindria una passada, però és que li ho vaig contestar per escrit”.

A més, Galiana adjunta a la seua publicació la intervenció que va realitzar en el ple de febrer de 2017 la llavors responsable de Comerç del PP, María Jesús Puchalt, qui anunciava que el vot ‘popular’ seria favorable i que assenyalava que l’elaboració de l’ordenança havia sigut “un procés en el qual ha intervingut moltíssima gent”.

Puchalt, en el text que ha mostrat Galiana, també agraïa que “totes les al·legacions” que havia formulat el PP “hagen tingut a bé ser recollides en aquesta ordenança perquè és beneficiós per a tots”.

Galiana ha agregat que es va reunir amb Puchalt per a “treballar les al·legacions presentades i l’aprovació d’aquestes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell