25n
25N
25N

Galiana anima a sol·licitar les ajudes municipals als autònoms i al xicotet comerç de València

Galiana anima a sol·licitar les ajudes municipals als autònoms i al xicotet comerç de València
13/03/2020 -

Els autònoms de la ciutat ja poden sol·licitar les ajudes que la regidoria de Comerç ha convocat per a la consolidació dels comerços de proximitat en la ciutat de València. Es tracta d’una proposta municipal que té per objectiu el suport a les activitats comercials dels barris de València per tal d’afrontar les seues despeses corrents derivades d’aspectes com la titularitat, exercici, desenvolupament i millora del negoci o activitat comercial. El termini per sol·licitar-les acaba el 31 de març.

“Es tracta d’unes ajudes molt importants, que pal·liaran els efectes econòmics que pot generar la COVID-19 en els autònoms i el xicotet comerç de la ciutat, que són molt fàcils de justificar i, per això, anime a sol·licitar des de ja mateix aquesta línia de subvencions de la regidoria de Comerç a tots aquells autònoms que tinguen un comerç de proximitat en la ciutat i que s’estiguen veient afectats pels efectes del Coronavirus”, ha dit el regidor Galiana.

La convocatòria d’aquestes ajudes municipals està dotada amb 420.743,70 euros i podran destinar-se a partides molt diverses, com al pagament del lloguer del local comercial, a la implementació de sistemes de qualitat comercial o a implantar noves tecnologies de gestió empresarial per a l’exercici de la seua activitat.

A més, el regidor Galiana ja ha indicat que “l’Ajuntament està estudiant augmentar de manera significativa la dotació d’aquestes ajudes ateses les circumstàncies especials generades per la COVID-19 i per la importància que aquestes ajudes tindran en pal·liar els seus efectes econòmics en el sistema econòmic local. Estem al costat del comerç de proximitat de València i per això fem una crida al fet que totes les persones interessades sol·liciten aquesta línia de subvencions de l’Ajuntament de València”.

Aquestes ajudes serviran per a cobrir despeses comunes com les quotes de segurs de responsabilitat civil, de subministrament d’electricitat, d’aigua, de telèfon o d’Internet específicament referits a l’establiment comercial, dels quals se subvencionarà el 100% del total.

Galiana ha fet molta incidència en el fet de sol·licitar l’ajuda, de manera ràpida i còmoda, directament des de casa, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =