25n
25N
25N

Tello dóna el seu suport als galeristes valencians

Tello dóna el seu suport als galeristes valencians
22/02/2017 -

La regidora de l’Àrea de Cultura, Glòria Tello, ha assistit a Madrid juntament amb creadors i galeristes valencians a la inauguració d’ARCO, la cita més rellevant en tot l’Estat en relació amb l’art contemporani. “És important poder haver fet aquesta visita el dia que ARCO ha obert les seues portes per poder no sols reforçar el contacte amb els nostres galeristes sinó també per conéixer de primera mà el seu esforç i treball i per mostrar-los el suport des de l’Ajuntament de València, més encara en una edició en què la seua representació és tan nombrosa”.

ARCO acull enguany 200 galeries de 27 països diferents, compta amb 250 col·leccionistes de 44 nacions i amb 4,5 milions de pressupost preveu un impacte econòmic de més de 100 milions d’euros. “Estem en la primera fira d’art del país i suposa una gran oportunitat per visibilitzar el talent i el treball dels nostres galeristes de cara al sector de l’art, en general, i als artistes nacionals i internacionals, en concret”, ha afirmat Tello, qui ha explicat que la presència en la inauguració d’aquest esdeveniment per donar-los suport és un reconeixement i una mostra de confiança de l’Ajuntament de València a tot el treball fet pels galeristes.

Espai Tactel, Luis Adelantado, Rosa Santos, Espaivisor i Aural són les cinc galeries valencianes presents en ARCO. Paral·lelament hi ha també tot un seguit d’espais valencians que han acudit a Madrid per participar en esdeveniments artístics alternatius.

“Volem intensificar les relacions amb el sector a la nostra ciutat i també fora d’ella. És per això que estem molt satisfets per poder acompanyar els nostres galeristes i també els nostres artistes valencians, com l’alcoiana Rosana Antolí, en aquesta cita tan important per a ells. L’any passat ja ens ho varen demanar i va resultar impossible per la coincidència amb una sessió plenària a l’Ajuntament però enguany no hem perdut l’oportunitat de mostrar-los el nostre suport in situ”, ha destacat Tello.

ARCO serveix d’aparador tant per a vendre obra com per guanyar visibilitat davant dels col·leccionistes, artistes de tot el món i unes altres galeries. Enguany Espai Tactel s’estrena en la Secció Opening, on hi ha galeries amb menys de set anys de trajectòria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − setze =