25n
25N
25N

La comunitat andalusa de Mislata celebra la gala del Dia d'Andalusia

L’acte central de la seua setmana cultural, celebrat en el Centre Cultural Carmen Alborch, va comptar amb una exhibició dels grups de ball i el cor de l’associació

La comunitat andalusa de Mislata celebra la gala del Dia d'Andalusia
06/03/2020 -

L’Associació Cultural Andalusa de Mislata, una de les més nombroses de la ciutat, ha posat punt final a la celebració de la seua setmana cultural, que enguany retia homenatge a la província d’Almeria. Aquestes jornades es dediquen a difondre la cultura, les tradicions i el folklore d’Andalusia. Activitats infantils, exposicions de vestits regionals, degustacions gastronòmiques i música han centrat bona part de la programació, que va concloure amb l’exhibició dels seus quadres de ball i la tradicional missa “rociera”.

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, que va presidir l’acte, va voler agrair a la comunitat andalusa establerta des de fa dècades a Mislata, “la vostra integració en la nostra societat, el vostre treball i sacrifici per fer de Mislata un millor lloc on viure. Ens heu obert les vostres portes i heu compartit amb nosaltres les vostres tradicions més arrelades”.

Bielsa va tenir també paraules d’elogi cap a tot el poble andalús, “sou un exemple de poble que vol progressar i evolucionar més enllà de la confrontació i la ideologia. La nostra motivació comuna ha de ser lluitar per un món millor, fins a l’últim alé”.

Enguany, en el qual els andalusos de Mislata celebraven ja la 28a edició de les seues setmanes culturals, les activitats estaven dedicades a la província d’Almeria. El teatre del Centre Cultural de Mislata, que va completar el seu aforament, va comptar amb les actuacions dels diferents grups de balls “Sabor del Sud” de l’Associació Andalusa, tant infantils com d’adults, així com el cor de l’entitat. Un dels moments que va aixecar més aplaudiments va ser l’actuació dels professors de flamenc i calaix que van donar una sorpresa als assistents.

La setmana cultural va finalitzar amb una missa “rociera”, una matinal flamenca i un menjar de germanor de tots els integrants de l’Associació Andalusa de Mislata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 7 =

caixaontinyent
paterna