caixa popular

Gala de l'Esport, 28 de febrer en l'Espai Jove

Gala de l'Esport, 28 de febrer en l'Espai Jove
27/02/2018 -

El dimecres 28 de febrer, a les 19.30 hores, Gala de l’Esport en l’Espai Jove. Sis esportistes i tres clubs de la població reben el reconeixement al treball ben fet durant 2016-2017: Sofía Zanón (gimnàstica), María Monedero (ball), Juanjo López (atletisme), Alex Escrig (motociclisme), Iván Ortolá (motociclisme), Paco Serrano (wushu i tai-chi), Club de Futbol Sala, Club d’Handbol i Tripuçol.

En 2014, l’Espai Jove va acollir per primera vegada una Gala de l’Esport a Puçol. Quasi quatre anys després l’Ajuntament de Puçol organitza una nova gala destinada a reconèixer el treball que realitzen els esportistes locals, tant a nivell individual com en grup.

Els premis d’aquesta edició tenen en compte sobretot la labor desenvolupada en les dues últimes temporades i pretenen reconèixer no solament els mèrits estrictament esportius sinó també actuacions que servixen per a potenciar l’esport i hàbits de vida saludable, així com la igualtat i, en general, l’aposta per fer entre tots un poble millor.

La gala se celebra el dimecres 28 de febrer, a les 19.30 hores, en l’Espai Jove i comptarà amb la projecció d’un vídeo sobre cadascun dels nou guardonats. Encara que algun d’ells no podrà acudir a l’esdeveniment, per trobar-se fora de la població, tots han gravat una intervenció per a projectar durant la vetlada.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris