25n
25N
25N

Dues taekwondistes s'emporten els guardons a millors esportistes de l'any en la Gala de l'Esport de Paiporta

Dues taekwondistes s'emporten els guardons a millors esportistes de l'any en la Gala de l'Esport de Paiporta
04/12/2017 -

Les paiportines Silvia Soriano Bacete i Lorenta Cabel Solaz aconseguiren els guardons a millors esportistes de l’any 2017 en la 21a Gala de l’Esport de Paiporta, celebrada aquest divendres a L’Auditori Municipal de la localitat. L’esdeveniment va ser, un any més, la gran festa de l’esport a Paiporta, i va comptar amb la participació de desenes de clubs i centenars de persones que ompliren les butaques de la sala. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora de Joventut i Esports, Zaira Martínez, i altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal.

Lorena Cabel ha estat mereixedora del guardó a millor esportista de l’any major de 16 anys gràcies a la seua medalla de bronze en el Campionat d’Europa en categoria junior, mentre que Silvia Soriano, millor esportista major de 16 anys, va aconseguir la medalla de plata en el Campionat d’Espanya en la categoria cadet, dins de la modalitat de combat. Ambdues esportistes varen rebre de mans de l’alcaldessa i la regidora els guardons acreditatius.

D’altra banda, l’Ajuntament de Paiporta va atorgar també els habituals guardons institucionals, destinats a persones o entitats que s’han significat per la seua tasca en favor de l’esport local. En l’edició d’enguany, van aconseguir aquests premis el jove jugador del Paiporta Bàsquet Club, Álvaro Escartí Lamolda, per la seua força i afany de superació en no rendir-se malgrat patir des de fa més de quatre anys la síndrome d’Arnold Chiari i una escoliosi degenerativa idiopàtica.

Així mateix, altre guardó institucional va anar a mans d’Isabel Chover Fran, per la seua constància i dedicació en l’ensenyament esportiu, exercint la seua responsabilitat com a monitora dels programes esportius municipals de forma excel·lent. Per últim, el Doctor Ramón Simarro Casas fou també reconegut pels seus constants serveis prestats al Servei Municipal d’Esports en tot allò que se li ha sol·licitat, col·laborant de forma altruista en nombroses ocasions.

L’edició número 21 de la Gala de l’Esport de Paiporta va comptar amb la presentació de l’actor i guionista valencià Eugeni Alemany, i va estar orientada a un reconeixement a les famílies que, amb la seua dedicació i esforç, permeten que xiquetes, xiquets i joves puguen practicar els seus esports favorits. En els seus discursos, l’alcaldessa, Isabel Martín, i la responsable de l’àrea, Zaira Martínez, tingueren paraules d’agraïment a les persones que fan possible una vida més saludable de la ciutadania de Paiporta, especialment la de més curta edat.

Com és tradició, els 20 clubs participants en la gala també feren entrega de reconeixements personalitzats a membres de cadascun d’ells per la tasca en favor de la seua activitat diària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 16 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa