25n
Orgull
Orgull

Moncada distingeix als seus millors esportistes de l'any en la VIII Gala de l’Esport

Moncada distingeix als seus millors esportistes de l'any en la VIII Gala de l’Esport
17/04/2019 -

El Centre Cultural Blasco Ibáñez ha sigut testimoni de la gran nit de l’esport montcadenca en la qual ha sigut la 8a edició de la ‘Gala de l’Esport Ciutat de Montcada’. Un acte que des de fa anys el municipi celebra per a guardonar als millors esportistes i entitats esportives de l’any.

La gala va estar presidida per l’alcaldessa, Amparo Orts, acompanyada del seu equip de govern i diferents membres de la Corporació Municipal. No van voler faltar a la cita importants representants de l’esport valencià com Daniel Adella, Secretari d’Esports del PSPV-PSOE, José Andrés Menchero, Director de l’Àrea de Futbol Femení de la Federació de Futbol de la CV, Ana Belén Giner, Vicepresidenta de Competicions Dones de la Federació de Pilota Valenciana, Leopoldo Bonias Pérez, Delegat Provincial de la Federació de Boxa de la CV o José Luis López, President de la Federació de Rugbi de la CV, entre altres.

Els guardonats de la nit van ser: Més que vins (Premi a la millor empresa col·laboradora de l’any), María Calvo Balaguer (Esportista amb més projecció femenina), Pau Granell Calvo (Esportista amb més projecció masculina), C.F. Atl. Moncadense (Premi a la Promoció de l’esport Base), Iuza Gulordava (Premi al millor entrenador de l’any), G.R.E. Atletisme Dinosauris (Premi a la millor entitat esportiva de l’any), UER Montcada Sènior Masculí (Premi a l’equip més destacat de l’any), Anna Gómez Igual (Premi a la trajectòria esportiva), Amparo Martí Palanca (Premi a la Promoció de la Pilota Valenciana), Carlos Anguita Díaz (Premi al millor esportista de l’any) i van rebre esment especial de la FDM: BTT Montcada, Juan Cándido Catalán, Peña Ciclista Moncadense i David Martínez Bosch.

La gala va comptar a més, amb la posada en escena de diversos espectacles artístics representats per l’Escola de Dansa Coppelius. Al seu torn, Amparo Orts va oferir un discurs en el qual va recordar l’important paper de l’esport per a l’educació d’una societat i va mostrar el seu agraïment als esportistes i entitats guardonades pels seus èxits i per “portar de l’una o l’altra forma el nom de la ciutat de Montcada per tot el món”.

Montcada és una localitat en la qual se celebren importants esdeveniments esportius tant a nivell local com autonòmic. La Mitja Marató, la Crazy Race, el torneig de futbol Miguel Tendillo, la Volta Ciclista a la Província de València o el Campionat Autonòmic de gimnàstica rítmica són alguns dels reconeguts esdeveniments que alberga aquest municipi de l’Horta Nord.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =