25n
25N
25N

La Gala de l'Esport de Catarroja 2020 reconeix l'esforç dels clubs del municipi

També es va entregar una guia esportiva amb les activitats que es realitzen en el municipi

02/03/2020 -

El Teatre Auditori de Catarroja (TAC) va ser l’escenari triat per a acollir la Gala de l’Esport 2020, una cerimònia en la qual es va reconéixer el treball i l’esforç de tots els clubs esportius de la localitat, així com tots els èxits aconseguits pels diferents esportistes de Catarroja.

Una gala d’allò més emocionant en la qual es va premiar el sacrifici i la lluita per aconseguir metes esportives, però també es va apostar per dignificar totes les disciplines esportives i, per descomptat, per la igualtat.

A la Gala de l’Esport de Catarroja van assistir l’alcalde i la vicealcaldessa de la localitat, Jesús Monzó i Lorena Silvent; el regidor d’Esports, Alejandro García; així com el diputat de Joventut i Esports, Andrés Campos, que va assenyalar la importància de recuperar una gala com aquesta que promociona valors tan importants com el treball en equip.

“Créiem que era important recuperar aquest esdeveniment que ja forma part del calendari de celebracions del nostre municipi”, explicava Alejandro García.

Però, a més, amb motiu d’aquesta gala, des de la regidoria d’Esports s’ha editat una guia esportiva en la qual tots els clubs esportius tenen el seu espai, i amb la qual es pretén donar a conéixer les diferents activitats que tenen lloc a Catarroja per a continuar fomentant la pràctica de l’esport entre la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

ccccinema
lleida 2020
activem alfafar