caixa popular

Primera gala benèfica de l'associació APPEII

Primera gala benèfica de l'associació APPEII
15/05/2017 -

Dissabte passat, Paterna va celebrar la primera gala benèfica de l’Associació de Pacients Pediàtrics amb Malaltia Inflamatòria Intestinal APPEII, dirigida a recaptar fons i donar a conéixer els projectes que l’associació està duent a terme amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de tots els xiquets i xiquetes amb aquesta malaltia.

Durant el matí, l’Auditori Antonio Cabeza va acollir activitats infantils com a contacontes, tallers d’escacs, de pintura o de creació d’instruments musicals a partir de materials reciclatges. L’Escola Gatzara (Albaes-tabal i dolçaina) de Paterna i un grup de dansa hip-hop van ser els encarregats d’amenitzar amb música la jornada.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo acompanyat de la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, va voler acompanyar al mig miler de persones que es van donar cita a les 17 hores per a gaudir de la gala benèfica. Sota el lema “Segueix els teus sons”, l’esdeveniment va servir per a mostrar el treball que realitza l’associació i gaudir d’espectacles artístics i d’entreteniment presentats pel conegut actor de Paterna Omar Ruíz.

En eixa mateixa línia, Sagredo va reconéixer el gran treball que es realitza des de l’associació “un treball realitzat amb molta il·lusió, molta esperança i un desig molt clar: donar a conéixer la Malaltia Inflamatòria Intestinal i obtenir ingressos per a impulsar accions que permeten millorar la qualitat de vida de tots aquells xiquets i xiquetes que la patixen”.

A més, el primer edil va fer especial esment a Mari Carmen González, “una dona paternera, valenta i lluitadora, que tenia un somni i ha anat per ell, i a la qual devem la celebració d’aquesta gala” i a Carla i Pablo, els dos menors de Paterna, de 3 i 16 anys respectivament, que pateixen aquesta malaltia.

Durant l’esdeveniment benèfic, el públic va poder gaudir d’un grup rociero, de l’actuació de Marieta Romero, Directora i Coreògrafa del Ballet Espanyol de València, o de l’espectacle de ball de l’acadèmia Línia de ball “El Palau” de Paterna. A més també va tindre lloc un concert tribut a Oasi pel grup Supernova i un de música tradicional de l’Escola Gatzara de Paterna acompanyat del ball tradicional del Grup de Danses Xafarnat de Paterna.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − divuit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios