25n
25N
25N

Gabriel Olivares, guanyador del primer concurs de Tik Tok 'Torrent per la Igualtat

Gabriel Olivares, guanyador del primer concurs de Tik Tok 'Torrent per la Igualtat
23/03/2021 -

L’Ajuntament de Torrent va donar a conéixer al guanyador del primer concurs de Tik Tok organitzat per la Casa de la Dona amb motiu de la XXXV Setmana de la Dona. Gabriel Olivares (Tiktok: @_gabiiolmateo), un jove torrentí de tot just díhuit anys, va ser el guanyador del certamen ‘Torrent per la Igualtat’, iniciativa que aposta per promoure campanyes de sensibilització que sàpien dirigir-se especialment als més joves. La idea de la mateixa era utilitzar les xarxes socials com a plataforma per a divulgar continguts d’igualtat de gènere: “Cal educar en igualtat des de xicotets”, explica la regidora d’Igualtat, Marina Olivares, qui afig que “encara que queda molt per avançar, tant des de l’administració pública, com des de diferents associacions juvenils d’oci i temps lliure poden organitzar-se tallers, jocs de rol, gimcanes, etc., com a recurs educatiu per a fer arribar als joves i també als més xicotets la importància d’educar en la igualtat i el respecte per totes les persones”.

A partir d’ara, el seu vídeo opta als premis nacionals que impulsen aquesta iniciativa i pels quals competeixen els vídeos guanyadors de més de cinquanta certàmens de tot el país que conformen aquest projecte.

Al costat de Gabriel, premiat amb 200 €, van ser reconegudes les obres d’Alejandro L.S. (Tiktok: @mr.deajo), segon classificat i 100 € de premi, i l’I.E.S. Serra Perenxisa (Tiktok: @nievesgil07), premi especial Centre Educatiu, que rebrà un lot de material de coeducació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − un =