25n
25N
25N

El futur del sector comercial a debat a Alfafar

El futur del sector comercial a debat a Alfafar
03/12/2018 -

L’enteniment de les diferents tipologies comercials d’Alfafar ha sigut el tema central de l’última edició dels Desdejunis de ‘Valencia Plaza’, un espai de diàleg entre especialistes, protagonistes del sector i administracions públiques amb l’objectiu d’establir un full de ruta comú cap a quin ha de ser el futur del comerç d’Alfafar i de la comarca.

La taula de debat ha comptat amb la presidència d’Encarna Muñoz, primera tinent alcalde d’Alfafar, i la presència de la Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, així com del Director General de Comerç, Natxo Costa.

Així mateix, també han estat presents els protagonistes del sector, de la mà de Diego Román, de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana; Francisco Pons, del Fòrum d’Empresaris de l’Horta Sud, així com les associacions de comerciants i professionals d’Alfafar (Acypal), Sedaví (Acese), Massanassa (ACMASS), Benetússer (ACB Xip), Silla (AESI) i Beniparrell (AEMBE).

El futur del comerç de proximitat

La funció social, cultural i econòmica del comerç de proximitat ha sigut un dels temes més recurrents durant el debat. Tant la representació de la gran superfície com la del comerç local han coincidit en el potencial del model de proximitat, és a dir, els valors de consum sostenible, creació de cultura local i especialització en el producte i la qualitat.

Des de l’administració pública han destacat que l’esforç està centrat en una legislació que permeta al comerç de proximitat, per les seues característiques pròpies, potenciar l’especialització, visibilitat i localització amb l’ajuda tant de la digitalització com de, en el cas d’Alfafar, el Pla d’Acció Comercial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + quatre =

torrent