L'alcalde i la rectora de la UV destaquen la importància del futur Parc Científic d'Ontinyent per recolzar la innovació a les empreses

Jorge Rodríguez i Mavi Mestre participen en l’acte de graduació universitària de les titulacions d’Educació Infantil, ADE i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport

El alcalde de Ontinyent, Jorge Rodríguez, y la rectora de la UV, Mavi Mestre en el acto de graduación

L'alcalde i la rectora de la UV destaquen la importància del futur Parc Científic d'Ontinyent per recolzar la innovació a les empreses
18/06/2019 -

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la rectora de la UV, Mavi Mestre, han coincidit en destacar la importància del futur Parc Científic d’Ontinyent com a eina per recolzar la innovació a les empreses de la ciutat i la comarca. Tant l’alcalde com la rectora han  participat en l’acte de graduació universitària 2018/2019 de les titulacions d’Educació Infantil, Administració i Direcció d’Empreses i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, que tenia lloc al Teatre Echegaray.

Allí, Mavi Mestre manifestava que en la nova legislatura que ara comença “seguirem treballant per créixer al Campus d’Ontinyent, un creixement que va aparellat al suport de l’Ajuntament i de Caixa Ontinyent, i que no volem circumscriure a les titulacions sinó a altres aspectes com el Parc Científic, vinculat a l’emprenedoria i les empreses”.

Jorge Rodríguez manifestava que el Parc Científic “és un dels reptes als quals anem a treballar amb molta il·lusió, ja que la transferència del coneixement és una de les 3 missions principals de la universitat. Les altres dues són formar a la ciutadania, una missió que s’atén amb els graus que s’ofereixen a la ciutat; i la tercera és la investigació, aspecte que està atenint-se als nous laboratoris dotats al Campus d’Ontinyent amb el milió d’euros recentment invertits per habilitar i equipar la planta subsoterrani de l’aulari nou”, explicava.

EL FUTUR EDUCATIU D’ONTINYENT

Cal recordar que el Parc Científic de la Universitat de València (integrat per un personal format majoritàriament per llicenciats o doctors de la UV), que està previst que s’ubique als terrenys adjacents de l’aulari nou, és gestionat per una fundació de caràcter privat, sense ànim de lucre i que serveix a l’interés general. És potestat del parc admetre el desenvolupament dels projectes plantejats per les empreses sobre la base d’uns criteris tècnics i de viabilitat, i s’oferirà un servei d’assessorament tècnic i científic a les empreses beneficiàries.

Quant a la graduació, tant Jorge Rodríguez com Mavi Mestre felicitaven l’alumnat que ha finalitzat els seus estudis al Campus d’Ontinyent. L’alcalde destacava que “Ontinyent, per poder fer front als reptes del futur, ha de seguir fent una aposta seriosa per la formació i l’educació. Hui és un gran dia i molt simbòlic com a ciutat universitària que som”, manifestava. La rectora destacava que a Ontinyent “ja tenim una bona quantitat de titulats en branques molt importants del coneixement, als que s’afegiran també els d’infermeria l’any que ve. La universitat està tornant a la societat bona i bons professionals i en eixe camí hem de seguir”, concloïa.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 6 =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat
alcasser
anna i la maquina del tiempo
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat